Kontakt

Vad är ezetimib.se?

Välkommen till Ezetimib punkt se. Ansvariga för texterna, artiklarna och innehållet som du hittar på ezetimib punkt se är forskningsredaktionen.  Vi jobbar med information kring läkemedel och medicin och är ansvariga för de texter som du kan hitta här.

Vi har en bakgrund som civilingenjörer och har också en medicinteknisk inriktning.

Ursprunget till webbplatsen ezetimib punkt se var ett par speciella frågeställningar som plötsligt dök upp om detta kolesterolsänkande läkemedel (som även går under namnet Ezetrol). Vi letade fram den nödvändiga informationen för att kunna svara på våra frågor och fick samtidig möjligheten att lägg upp dessa texter på Internet.

Ezetimib punkt se är förstås ingen officiell hemsida för detta läkemedel utan en oberoende webbplats där vi publicerar information med utgångspunkt i rådande forskning. Vi vill att alla ska kunna komma till tals. Vi utgår dels från information från läkemedelsföretagen själva, dels nationella riktlinjer, dels fristående forskning och idag gällande konsensusdokument. Sidan är en del av forskningssverige.

Denna webbplats är helt och hållet ekonomiskt oberoende och fristående från den svenska och internationella läkemedelsindustrin.

Informationen som du finner här och som vi presenterar för dig på ett, förhoppningsvis, enkelt sätt vänder sig framförallt till privatpersoner. Dock kan texterna och artiklarna naturligtvis användas även av andra personer inom vården.

Tänk på att alltid kolla med din läkare om de absolut senaste riktlinjerna kring detta läkemedel, vi uppdaterar löpande denna webbplats för att avspegla den senaste forskningen. Vi lämnar dock inga garantier för att publicerad information här på ezetimib punkt se.

Avslutningsvis vill vi också nämna att vi gärna ser att du e-postar oss dina eventuella kommentarer och funderingar. Har du kanske egen erfarenhet av ezetimib. Skicka oss ett e-post och berätta. Negativt så som positivt, vi vill gärna höra alla sidor av detta ämne.

Tillsammans kan vi samla information om detta läkemedel och denna webbplats blir ännu mycket bättre tack vare din insats!

OBS! Ny e-post fr.o.m. 2018-04-21.

E-post: info@ezetimib.se

/Medicintekniker – https://www.ezetimib.se/